dijous, 16 d’octubre del 2008

Dilluns 13. De Manresa a Balaguer

Dilluns 13. Manresa Balaguer
PA130007
En sortit de Manresa, el dia es gris i trist. La cra que em du a Calaf es totalment desol-lada ningú en tot el camí, be un cotxe del mosso fan confiança veure que hi a algú. Calaf esmorzo a Bar Cetre poso el primer segell del Camí. Buscava el diari un amable ciutadà em diu que estan ala taula del davant. Faig un cop d'ull a les noticies del dia, esmorzo.
Segueixo a a St. Ramon,foto. Als camps de vora la carretera es pot veure com alguns pagesos s'afanyen a recollir las poques ametlles que aquest any i a agut.
Cervera, la guarderia de les germanes son las que estan al càrrec de las credencials, una germana ja d'edat que esta donant de dinar uns vailets els deixa i em posa molt amablement el segell de Cervera, diu que aquest any han pernoctant mes de 100, els darrers dies no ha passat gaire gent. Al despedir-nos li dic que voldria para a Balaguer.
PA130021

Tàrrega, la gent va despresa doncs es l hora del dinar.
Vilagrassa, Tornabous, paro afer un most al bar del poble, la noia que aten diu que no li queda de res del menú del dia i em fa un poti poti, es Pol-laque, li dic que els catalans en diuen sempre
PA130026
Polacos.
Desprès de dinar direcció d'Ivars puc veure al lluny el recuperat estany d'Ivars. Travesso la població camí de Vallverd, Linyola parru a preguntar pel camí de Balaguer indiquen esta sense asfaltar, decideixo provar-lo amb la bici carregada. Son 11 qum que transcorren sense cap problema.
PA130046

Balaguer es primera hora de la tarde, el temps que fa am permet fer un tom i anar a posar la credencial a la parroquià que es tancada. Am sorprèn mol el barri antic de Balaguer amb un munt de carrers que no poden transitar els cotxe, una varietat de gent, de nou vinguts i de fa mes anys.
A estat el primer dia del camí, demà mes.
PA130050