dilluns, 27 d’octubre del 2008

Dijous 23. De Samos a Melide.

PA230400
Avui el frare que deuria d'obrir el garatge on tenia la bici, s'ha fet el ronço i no ha obert fins a 2/4 de 9. Aquestes contrades aquesta hora encara es fosc i el cert es que segueix fent fred de bon mati, a 2 ª.
He començat a pedalar direcció de Sarria . Nomes de sortir de Sarria, en un pas a nivell , pensava quina línea serà aquesta i sorpresa, el tren que va de Corunya a Barcelona, podria ser el que en un altre moment amb dugués camí de casa.
PA230403
Els plans de dies enrrera a Castella, aqui s'han convertit en continus tobogans i no es deixa mai o de pujar o baixa la cra. transita entre rouredes i castanyers.
PA230401
Desprès de creuar el Pantà de Portomarin al riu Miño, el mati es va arreglant i les boires i fred donen lloc a un agradable mati. Ex companys de la feina amb truquen i aprofito per fer algunes parades imprevistes al Camí. Durant mol de tros la cra circula junt al camí i aquest tram es pot veure peregrins mes organitzats que duen cotxe d'avituallament i gaire be sense motxilla. Paratges tranquils i poblacions que viuen amb lo que els genera el Camí., plenes de casses de turisme rural, bars, restaurant, Gonzar Lingonde, Paro a menjar a un petit bar prop de la cra. i repasso els qm. que falten, masses per arribar a dormir a Santiago. Continuo i poc desprès de passar Palas de Rei, Orosa, arribo a Melide que sara final de la penúltima etapa.
L alberg es comença a emplenar de pelegrins que van acabant el seu Camí, sento una Francesa que fa 7 setmanes que va començar, volia anar a Fisterra, però esta massa cansada i es queda a Santiago. També un Mexicà que va sortir de Roncesvalles i el cansament l'han portat a fer nomes mitja etapa al dia.
El ànim dels pelegrins que començaven el Camí es molt diferent dels que estan acabant, se'ls veu una mica cansats de tants dies i estan mes susceptibles. També es pot veure molta bona amistat entre ells ja que s'han anat trobant en diferents moments i han compartit més d'un dia de Camí.
Aprofito per degustar un dels famosos plats del pop de Melide i adormir que demà ens espera la darrera etapa.
PA230413

PA230414