dissabte, 25 d’octubre del 2008

Dissabte 18. De Logroño a Burgos.

Desprès de una nit a l'alberg de Logronyo en una sala de 28 persones, el mati comença de la pitjor manera possible, " Plou". Comentem el dia amb els altres estadants i si més no farem mitja etapa fins a Navarrete.

La sortida és com l'entrada per el carril bici, que al travessar el parc de la Grajera, podem observar el Pantà de la Gragera, las vinyes de la comunitat amb una fila plantada de cada varietat de vinya, així com les oliveres.
PA180227

En sortir del parc i arriba al camí paral·lel a l'autovia unes creus al ballat de l'autovia amb criden l'atenció.
PA180223

La pluja a deixat de caure arribo a Nájera. Las vinyes ens acompanyen al llarg del camí i es van barrejant amb camps de cereals. I finalment Sto Domingo de la Calzada. Els vilatans estan de casament i el carrers estan farcits de convidats i també turistes. Parada a posar el segell, faig algunes fotos i segueixo.

La llarg del dia me he trobat 2 andorrans i 2 Canaris que també fan el camí amb bici, i una parella a darrera hora de la tarda.
PA180233


El manyo d'ahir va dir-me que podria parar a menjar a la pensió de "El Pájaro" a Villafranca de los Montes de Oca, com que se'm fa molt tard decideixo fer un entrapà a la sortida de Belorado. Un grup de 3 espanyols i 2es italianes, menjant al meu costat i ens expliquem l'esdevenir dels dies del camí, ells ho deixen demà al arribar a Burgos, elles a Leon i un acaba el camí si pot.
PA180235

El dia s'ha anat arreglen i aprofito per seguir una mica més total que el arriba al alt de la Pedraja decideixo fer nit a Burgos ja els darrers 20 qm. son molt a favor, de baixada i amb bon vent , de cul.

Al entrar a Burgos dos pares amb els fills m'informen de com he de fer per creuar Burgos segons el plànol.
PA180241


Burgos unes fotos a la Portada d'entrada on es pot veure un retaule del Cid, Catedral... Segueixo a l'alberg, gestionat per la " asociación burgalesa de Amigos del Camino" tenen instal·lacions noves des de el estiu, renoi aquest es de 5 pelegrins, amb ascensor i tot.
PA180245