divendres, 17 d’octubre del 2008

Dimarts 14. De Balaguer a Osca

Dimarts 14. Balaguer Osca.

PA140056
La sortida de Balaguer pel Camí de Sant Jaume pel peu de la muralla. La pujada de bon mati se les porta. Segueixo fins a Castelló de Farfanya, Algerri. El fet de rodar per camins de carro amb fa pensar en lo tranquil que es el sortir de una ciutat per aquests camins, faré cas del que diu el Prudenci al seu escrit i les entrades si sortides las faré pel camí de les d'a peu.
Alfarràs,darrer poble de Catalunya del camí Català paro a esmorzar al bar de la Barretina i demano per posar el darrer segell Català. Es clients em desitgen sort i bon Camí.
Alfarràs, primer poble de la provincià de osca. Vaig al alberg i aquesta hora esta tancat, cap a l'oficina del ajuntament a posar una credencial.

PA140058
Tamarit de Llitera, Binéfar, al arribar a Monsó trobo la cra. tallada per obre i indicació diu cap a l'autopista, nova circumval-lacio, demano a un excavadora de les obràs i em diu que puc passar pel camí de carro i que en menys d'un qm recuperaré la antiga N. 240. Creu Monsó. Am la nova circumval-laciom, s'ha convertit en un transit local mol menys estesant que els darrers anys amb llargues cues.
Segueixi per Selgua, Ilche,arriban a qui un cotxe de la benemèrita " Guàrdia Civil" amb para i demana que faci el favor de posar-me el budrier que i ha molta boire i qualsevol cotxe podria emportar-se'm per davant. Agraeixo l interès que tenen i els faig cas. Encara que no i a boira i tampoc i a transit, es d'agrair que es preocupin per la seguretat d'un pobre cicloturista. Desprès de pedalar un tros, paro per treure'm el budrier dons som a mig dia i el sol fa que comenci a sentir la calor.
PA140067

Berbegal, amb torno a trobar la parella, amb saluden rient.
Pertusa esdevé l'hora de dinar i el bar del Poble no en fan, faig un most, entre els clients del bar discuteixen quina es la millor cra. per anar amb bici, segueixo per la prevista.La cra que el 2003 varem fer a la Jaca Barcelona.
PA140072

Antillon. Pueyo de Fanyas, Fanyas i Alcalá del Obispo, Monflorite i finalment Osca.
A osca he parat a la pensió que recomana els amics del peregrins i he fet un volt per la ciutat. Posant el segell a la credencial el del despatx del bisbe.

PA140083